På gång

FMU anordnar Sommarskoj läger för barn och ungdomar. Lägrena är för det mesta placerade på FMUs lägergård, fritidsgården, på Utterö i Sundom skärgård och på Missionskyrkan i Finlands gård Sjömansro i Lappvik. Förutom de egna lägrena så anordnas också gemensamma läger för ledare tillsammans med de andra frikyrkliga ungdomsförbunden, skriftskole / Bibelskole läger tillsammans med SBFU och scoutläger tillsammans med scoutkåren stigfinnarna och SBFU.

Varje år anordnas också Midvinterveckan som är ett nyårsläger för ungdomar 15år uppåt.

Kommande händelser

Det är dags för UNG Utterö att sätta igång. lördagen 20.7 kl 18 framåt kommer den första UNG Utterö kvällen att vara.

Välkommen med du som är 13 år och uppåt på trevliga kvällar med gemenskap, lek/spel, servering, bastubad och Andakt.

 

UNG Utterö kommer att vara:

Pass Hiid Sundom 2019


Tycker du om att sparka boll och träffa folk? Då är Pass Hiid något för dig!

Den 18-21 juli är vi igång igen med årets familjeläger på Sjömansro i Lappvik. Familjelägret är några avslappnade dagar tillsammans med vänner i olika åldrar. På lägret finns aktiviteter både för stora och små, god mat, trevlig samvaro och mycket mer. 

FMU är Missionskyrkan i Finlands gemensamma missionsarbete bland barn och ungdomar i Finland. Tillsammans klarar vi av det som den lokala församlingen inte klarar av på egen hand. Tillsammans kan vi också hjälpa till och stödja så att våra gemensamma mål uppfylls.

FMU har olika saker till salu där vinsten går till FMU:s verksamhet. Välkommen in och titta på vår lilla webshop.

SOMMARSKOJ UNG 

OBS NY TID!

Välkommen på tonårsläger du som är 13-18 år.

Förutom att ha roligt, bada bastu och simma med kompisarna kommer vi att ha olika utmaningar och aktiviteter, tid med Gud och lovsjunga.

Ett skönt, slappt och roligt läger tillsammans!

Välkommen du som har gått åk 1-6! Vi ordnar ett barnläger med mycket skoj, lek och bus varvat med prat, sång och bibel och bön. Vi kommer också att simma, bada bastu och äta god mat. Kom med och träffa nya och gamla vänner!

Vi sover i rum med 2-5 sovplatser.

FMU kommer att regulbundet börja skicka ut ett informations brev per E-post angående vad som har hänt och vad som är på gång.

Vi vill att du som kommer på ett av FMU:s läger ska tycka att det var ett bra val. Men för att göra lägrena riktigt bra så behöver vi din hjälp!

Ett gäng flitiga personer har gjort under flera talko-tillfällen jobbat hårt för att få fritisgården i skick för lägersäsongen. Bl.a. så har bänkar o bord reparerats, köket fått nya bänkskivor och stugorna fixats inför sommaren.