Musik kalaset

Datum: 
fre, 08/11/2019

Välkommen med på Musikkalaset och Soulteen helgen som är den 8 och 9 november.

Vi ser fram emot en helg med rolig gemenskap och musik som både svänger och berör. Utländsk gäst på Musikkalaset och Soulteen helgen är Ragnhild Hildegaard från Oslo. Ragnhild är körledare för Oslo soulchildren och oslo soulteen och kommer att lära oss många fina sånger som vi sedan tillsammans skall framträda med på lördagkvällen konsert. Andra gäster på Musikkalaset och Soulteen helgen är Mikael Svarvar och Elna Romberg.

 

Ragnhild Hildegaard och Soulchildren / Soulteen

Se på Video 1

Se på video 2

 

 

På helgen kommer det att finnas två körer som övar och sedan uppträder på lördagens konsert. Den ena kören är för barn 6-10år och den andra ät för tweens och teens 11-16år.

Helgen börjar den 8 november kl 18.30 i Missionskyrkan i Vasa med ett övningspass och lite fika. Helgen fortsätter sedan på lördag kl 9.30 med övningar, lek, mat och fika. På kvällen kl 19 komer det sedan att vara konsert där förutom Musikkalaset och Soulteen barnen och ungdomarna uppträder tillsammans med bandet också Mikael Svarvar och Elna Romberg uppträder.

 

Barnen kommer att få sångerna i förväg och på så sätt kan de öva sångerna hemma före helgen

 

Under helgen kommer det att finnas möjlighet till övernattning i Missionskyrkan i Vasa. De som övernattar kommer att få alla måltider från fredag kväll till söndag morgon serverade i Missionskyrkan i Vasa.

 

När: 6-7 november

Var: Missionskyrkan i Vasa konsert i Sion i Vasa

Ålder: 6-10år och 11-16 år

Pris: 25€ (deltagare)

10€ (Föräldrar och medföljande ledare som vill ha mat under helgen)

Anmälan: HÄR (Även föräldrar och ledare, musiker kan anmäla sig här)